HTML

Ösztöndíjturista

Az ösztöndíjturista nem egyszerűen repülőjegyet vesz, szállást foglal, hanem tudatosan megtervezi a nemzetközi karrierjét és az ösztöndíjas éveit. Ehhez nyújtanak segítséget volt erasmusos diákok hasznos információkkal és érdekes történetekkel. Ha te is voltál ösztöndíjjal külföldön, küldd el az osztondijturista@gmail.com email címre, milyen volt az oktatás színvonala, sikerült-e beilleszkedni, szállást találni és hazatérve a tapasztalatokat hasznosítani. Az Ösztöndíjturista a Mohaonline.hu és a Tempus ösztöndíjbloga.

Fész

Erasmus blogok

Friss topikok

Nem csak a táncoslány ajánlatoknál lehet megszívni

Írta Ösztöndíjturista — 2011.05.02. 15:10

Matyi Londonból hívja fel a figyelmet, hogy nyelvtudás nélkül nem nagyon érdemes akciózni. Ez annál is inkább aktuális, mert tegnaptól szabad a német munkavállalás, s a "munkalehetőség külföldön nyelvtudás nélkül" szavakra havonta 4400-an keresnek a Google-n.

Volt egy barátom, aki egy hirdetésen keresztül jött ki. Magának fizette a repülőt, de ígértek neki munkát és szállást is. A munka gyanúsan jól fizető, a szállás gyanúsan olcsó volt. Természetesen át lett vágva, a pénzt elvettek tőle, szállás, meg munka semmi. Engem tudott csak felhívni, aztán pár napig el tudott lenni nálam. Vele együtt még három srác jött ugyanígy ki, épp volt annyi pénzük, hogy haza tudjanak menni, de nyelvtudásuk semmi. A lényeg az, hogy nem szabad felülni semmi ilyen hirdetésnek a kapcsán a repülőre. Csak megbízható ismerőshöz, vagy önerőből, saját szervezésben érdemes elutazni.

Matyi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztondijturista.blog.hu/api/trackback/id/tr202871808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása